Rocktähden pakkomielteinen vainoaja pidätettiin jälleen – kaksi vuotta sitten tähden lapset jouduttiin vaihtamaan uuteen kouluun fanin takia

Pelottavia jotkut ihmiset.

Amanda Micklin

Jessica Robbins pidätettiin vuonna 2014.

Nainen oli pakkomielteisesti julistanut rakkauttaan Soundgardenin solistina tunnetuksi tulleeseen Chris Cornelliin. Tuolloin viestien lähettely ja rakkauden julistaminen Cornellia kohtaan meni niin pahaksi, että Cornell ja tämän vaimo joutuivat siirtämään lapsensa kunnallisesta koulusta yksityiskouluun siinä pelossa, että Robbins tekee lapsille jotain. Robbins myös tunkeutui tuolloin Cornellin asuntoon.

Robbinsin niskaan läväytettiin ankara lähestymiskielto ja nilkkahälytin, jonka avulla hänen liikkeitään voitiin seurata. Häntä kiellettiin myös käyttämästä internetiä.

Pari vuotta Cornell sai olla pakkomielteiseltä faniltaan rauhassa. Eilen Jessica Robbins kuitenkin pidätettiin uudelleen, tällä kertaa Louisvillessa Kentuckyssä. Robbins oli irroittanut nilkkaseurantalaitteensa ja yritti päästä Chris Cornellin soolokeikalle yleisön joukkoon. Kaikkia keikkapaikkoja USA:ssa on kuitenkin varoitettu Robbinsista, ja hänet tunnistettiinkin jo siinä vaiheessa, kun hän yritti sisään keikkapaikalle.

Poliisit tulivat ja hakivat Robbinsin pois. Vainoaminen on sen verran pakkomielteistä, että nyt koko asiaa hoitaa FBI.