Rumban ensinäytössä Louie Bluen taustoilla häärineen Pepiton debyyttisingle

Ota Pepito haltuun.

17.07.2020

Jos olet pohtinut, kuka on ollut mukana tekemässä huippulupaus Louie Bluen meheviä ja tarttuvia biittejä, niin Pepe Jean Jr. on yksi heistä.

Tuottaja on artisti itsekin. Pepito-nimellä hän tekee rytmikästä pop-musiikkia ja aikoo suunnata ulkomaille.

Rumban ensinäytössä on Pepiton Kiwi & Cookies -debyyttisinglen musiikkivideo, joka antaa heti selvät sävelet tulevasta. Pepito vastasi myös Rumban kysymyksiin, joissa käsitellään niin suunnitelmia kuin joukosta erottumista. Videon löydät alta, siitä vastaa Veeti Ossi.

Millainen artisti ja ihminen Pepito on?
”Pepe ihmisenä on aika eri jätkä kuin Pepe tuottajana ja artistina. Se ehkä onkin se viehätys koko artistiudessa, että pääsee heittäytymään eri tavalla ja toteuttamaan juttuja mitä ihmisenä ei välttämättä tekis.”

Moni saattaa tietää sinut muun muassa Louie Bluen taustoilta. Miten soolosi tulee eroamaan tekemästäsi tuotannosta muille artisteille?
”Suurin ero on, että mä pääsen oikeestaan ekaa kertaa julkaisee musaa, jossa ei ole tarvinnut ottaa huomioon muuta kuin mun oma mielipide. Vaikka tollainen groove-osasto on usein läsnä, niin mitään tiettyä linjanvetoa en halua saundin kannalta tehä.”

”Se muovaantuu kokoajan mitä pidemmälle mennään. Pepito tulee julkaisemaan pitkällä tähtäimellä matskua tosi laidasta laitaan. Tottakai mun omissa jutuissa tulee olemaan samanlaisia nyansseja, kun muiden mun tuottamien artistien biiseissä. Se on sellainen juttu mitä ei varmaan pääse pakoon. Mut artistina ja tuottajana mä oon ihan eri äijä kuin ykskään mun tuottama artisti.”

Miten tämä valikoitui ensimmäiseksi sinkuksi?
”Sille ei ole mitään hirveen kummallista selitystä. Kelasin et pakko saada vihdoin jotain pihalle ja toi biisi tuntui parhaalta esikois-vaihtoehdolta.”

Mitkä tavoitteet sinulla on, olet ainakin ilmeisesti suuntaamassa ulkomaille?
”Tavoitteena ehdottomasti toimia kansainvälisellä kentällä. Tuottajana ja artistina se on mulle sellainen juttu mikä aina vetänyt puoleensa ja annan sen mennä omalla painolla eteenpäin.”

Lisää luettavaa