Run-DMC ja Exodus – unohda Prophets of Rage, nyt on vanhan koulukunnan räppimetallisikiötä tiedossa kerrakseen

Fragile Mortals julkaisee debyyttialbumin vielä tässä kuussa.

Sattuipa eräänä kauniin päivänä niin, että Exoduksen ex-keulakuva Rob Dukes tapasi Run-DMC:n Darryl ”DMC” McDanielsin ja tuputti hip hop -ikonille uuden bändinsä Generation Killin levyä.

Herra DMC kuunteli levyn! Mies ihastui thrash-meininkiin niin vallan, että metsästi Dukesin kiinni uudestaan. Asiana oli mahdollinen yhteistyö.

Tämä tositarina siitä, miten räppäri ja hevari löysivät toisensa, on johtanut nyt konkreettiseen hedelmään. Miehet yhdistivät voimansa Fragile Mortals -nimen alla ja julkaisevat debyyttialbuminsa The Dark Project ensi perjantaina 13. lokakuuta. Levyn tuottajana toimi Ron ”Bumblefoot” Thal.

“Run-DMC oli ensimmäinen hip hop -bändi, joka ikinä teki yhteisbiisin rock-bändin kanssa, Aerosmithin Walk This Way -biisillä. Tämä genre on siis aina ollut minulle erityinen”, sanoo DMC.

Miltä materiaali kuulostaa? Tästä ei ole vielä kenelläkään tietoa. Arvuutella tietty voi virkistämällä muistia ensin yllä mainitulla Run-DMC:n Aerosmith-kollaboraatiolla ja sitten Dukes-aikakauden Exoduksella.