Saako joku edesmennyt säveltäjä kuulla taas kunniansa? Suomiräpin synkin superkaksikko on tulossa taas

Se on Eevil Stöö, se on myöskin Koksu Koo.

Kirmo Ekholm

Eevil Stöö ja Koksu Koo (alias Roope K / RPK) ovat nimiä, joita ei enää erityisemmin tarvitse esitellä.

Kaksikko julkaisi vuonna 2012 Fuck Vivaldi -levyn. Levy nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi ja toi kaksikolle myös Emma-ehdokkuuden. Levyltä löytyy muun muassa sellaisia ikivihreitä kuin Älä duunaa mitään paskaa, Kumme kuollaan ja Klubin ovesta sisään.

Nyt tämä kaikki saa ilmeisesti jatkoa, kaksikko nimittäin valmistelee uutta yhteislevyä. Tuotosta saattaa jossain määrin odottaa kuultavaksi jo kevään aikana, kaksikko kun heittää Helsingin Korjaamolla keikan 19. toukokuuta. Myös Versace Henrik on mukana menossa kyseisellä keikalla.

Keikasta kerrotaan seuraavasti: ”Yhteistä levyä valmistelevat pitkän linjan rikoskumppanit Eevil Stöö & Koksu K Korjaamolla toukokuussa. Illan aloittaa nuari ja notkee Versace Henrik.”

Lisätietoja keikasta voit lukea täältä.

Nyt jäädään odottelemaan mitä tuleman pitää, saako jokin huippusäveltäjä kuulla taas kunniansa? Erinäisten tietojen mukaan Stöö on jo kuvannut jonkinlaista musiikkivideota, mutta siitä ei ole tietoa, että onko se tälle materiaalille vai jollekin muulle. Se on kuitenkin selvää, että voit katsella Kumme kuollaan -videon alta.