Sarah Palin tilittää joutuneensa Sacha Baron Cohenin ”katalan, manipuloivan, sairaan” vitsin uhriksi

Cohen on näköjään ehtinyt joka paikkaan ja jokaisen poliitikon ihon alle tulevaa "maailman vaarallisinta tv-sarjaansa" tehdessään.

12.07.2018

Kuten koko internet jo kuola suusta valuen tietää, Sacha Baron Cohen on tehnyt salaa uutta tv-sarjaa koko viimeisen vuoden. Yhdysvaltain politiikkaa ja poliitikkoja nöyryyttävä show on jo ehtinyt tiisata pätkiä tuohtuneesta Donald Trumpista sekä Dick Cheneystä nimmaroimassa kätevää ”vesikidutuspakkausta”.

Nyt ohjelman mainoskampanjaan liittyi vapaaehtoisesti Alaskan entinen kuvernööri ja konservatiivien entinen varapresidenttiehdokas Sarah Palin.

Poliitikko nimittäin avautuu pitkässä Facebook-postauksessa tapauksesta, jossa hän luuli menevänsä haastatteluun Yhdysvaltain sotaveteraanien asialla, mutta jonka hän tajusi myöhemmin olleen naamioituneen Cohenin ”katalan, manipuloivan, sairaan” huumorin tuotos.

Palinin oma teksti oli vastausta mediapersoona Matt Drudgen tviittiin, jossa Drudge itse intoili Cohenin ahkeraa työtä Yhdysvaltain kummankin valtapuolueen poliitikkojen höynäytyksessä. Lue kumpikin tästä alta.

Lisää luettavaa