Seksikäs-Suklaa & Dosdela julkaisi enemmän ja vähemmän nuuskan ympärille kietoutuvan ep:n

Denssi & Chill

Seksikäs-Suklaa & Dosdela julkaisivat uuden ep-levyn. Denssi & Chill -ep sisältää neljän kappaleen verran VG+:n tuotantoa ja yhden kappaleen verran Akeem.wavin tuotantoa. Ep:ltä löytyy ainoana vierailijana Opa.

Duon isoin hitti tähän mennessä on Bandida, joka on vähäisestä radiosoitosta huolimatta pärjännyt loistavasti suoratoistopalveluissa ja on nakuttanut kohta jo 10 miljoonaa striimausta Spotifyssa.

Uusi ep sisältää pelkästään uutta materiaalia ja eiköhän jonkin asteista hittiä löydetä näidenkin kappaleiden joukosta. Etenkin aggressiivinen Suus saattaa löytää yleisönsä Niiku97-kappaleen tapaisena bängerinä.

Duo kertoo ep:stä seuraavasti:

”Idea oli mielessä mutta toteuttaminen oli hyvin työläistä. Tää oli iso työmaa piti mieti melodiat ja miten saada sanat tai kertosäe kuulosta niin suklaalta ja dosdelalta.

Lihamyrsky jälkeen vastuu on ollut iso. On joutunut mieti miten tehdä musiikille aika ja miten käyttää aika. Oon aina sanonut että en oo räppäri Mä teen vaan musiikkia. Nyt tänää tule ep ulos jossa on 5 biisiä. Dosdela messis tarkkaa äijä jolla on mielipiteet ja hio aina ne loput. Hauska reissu on ollut oon vieläkin kiitollinen se äijä ei mennyt opiskele opettajaksi. Katsotaan nyt mitä tulevaisuus tuo. Uskotaan tähän ja toivotaan että huomenna ei syödä kivi. Kiitos VG+ joka tuotti 4 biisi tästä ep:st! Marmori life style!”

Kuuntele ep alta.