”Serkkuni kaverin kivekset turposivat rokotteen takia ja hänestä tuli impotentti” – asiantuntija tyrmää supertähden väitteet

Nicki Minaj kertoi lukevansa jatkuvasti lisää koronarokotteista oppiakseen sen mahdollisista vaaroista.

Nicki Minaj ei osallistunut tämän vuoden Met Galaan New Yorkissa.

Päästäkseen gaalaan sisään, kutsuvieraiden oli oltava koronarokotettuja. Nicki Minaj kertoi olevansa skeptinen rokotusten suhteen, eikä siksi arvostettuun gaalaan saapunut paikalle.

Nicki kertoi lukevansa jatkuvasti lisää koronarokotteista oppiakseen sen mahdollisista vaaroista. Tällä hetkellä hän ei tiedä rokotteista niin paljoa, että uskaltaisi sellaista ottaa, hän tunnusti Twitterissä.

Minaj kertoi kuulleensa Trinidadissa asuvalta serkultaan, miten hänen serkkunsa kaveri oli saanut koronarokotteen. Minajin mukaan hänen serkkunsa kaverin kivekset olivat turvoneet rokotteen takia ja hänestä oli tullut impotentti. Kaiken tämän päälle hänen serkkunsa kaverin piti mennä naimisiin muutaman viikon päästä, mutta paisuneet pallit ja impotenttius olivat serkun kaverin tulevalle vaimolle liikaa, ja tämä perui häät.

Yhdysvaltojen tunnetuimmalta korona-asiantuntijalta Anthony Faucilta kysyttiin CNN-kanavan haastattelussa, ovatko Minajin väitteet totta. Fauci kertoi, miten maailmalta ei ole kuulunut yhtäkään todistettua tapausta sen suhteen, että koronarokote voisi aiheuttaa kivesten turpoamista ja mieskyvyttömyyttä.

Samalla Fauci painotti, ettei millään tavalla syytä Minajia väärän tiedon levittämisestä. Hän kuitenkin painotti toivovansa, että ihmiset kuuntelisivat mieluummin asiantuntijoita kuin netistä tai kavereilta kuulemiaan huhupuheita.