Sexmanen ensimmäinen single tulevalta levyltä kuvaa polkua suosioon ja saavutuksiin

40k-single sai osakseen myös musiikkivideon.

23.04.2022

Viime syksynä suurta suosiota saavuttaneen Väärinymmärretty-albuminsa julkaisseelta Sexmanelta ilmestyi eilen uusi kappale. 40k-niminen single on ensimmäinen lohkaisu artistin kolmannelta albumilta, ja esittelee tulevan kokonaisuuden trap-vaikutteisempaa puolta.

Sexmane on tämän vuoden Emma Gaalassa ehdolla neljässä eri kategoriassa: hän on ehdolla vuoden tulokkaaksi ja yleisöäänestyksessä, kun taas Väärinymmärretty-albumi on ehdolla vuoden rap-/r&b-levyksi ja kriitikoiden valinnaksi. Väärinymmärretty nousi ilmestyessään suoraan albumilistan 5. sijalle, ja artistin debyyttialbumikin pysytteli aikoinaan Suomen virallisella albumilistalla peräti 80 viikkoa, sekä striimasi indienä kultaa.

Eilen Sonyn kautta ilmestynyt 40k liittyy kaikkeen tähän siten, että kappaleessa tiivistyvät osuvasti suosioon ja julkisuuteen liittyvät tuntemukset, jotka voivat osittain olla ristiriitaisiakin. Yhtäältä kappaleessa tunnelmoidaan varauksettomasti kaiken kertyneen vaurauden ja saavutusten äärellä, mutta toisaalta esiin nousee poikkeuksellisten ansioiden taakse kätkeytyvät paineet, joita ei noin vain ravisteta pois. Kuitenkin kappaleesta kuultaa ylpeys siitä, että sitoutuminen musiikkiin, studiolla velhoilu ja omalle soundille omistautuminen ovat tuoneet platinaa seinälle sekä klubit täyteen väkeä.

Kappaleen on tuottanut Lameboy, ja sen musiikkivideo on Nicklaksen ja Lucas Senen käsialaa. Löydät videon alta, kun taas Sexmanen löydät ensi kesänä esiintymästä muun muassa Provinssin, Ruisrockin ja Blockfestin lavoilta. Viime joulukuussa Sexmanen eli Max Senen taustoja avattiin laajalti Rumban haastattelussa, jonka voit lukea tästä.

Lisää luettavaa