Silkinpehmee julkaisi tänään neljännen sooloalbuminsa: ”On aika perseestä olla nelikymppinen epäonnistuja vuokrayksiössä”

Silkinpehmee julkaisi uuden levyn.

Silkinpehmee on julkaissut neljännen studioalbuminsa Basic V2.

Tamperelais-helsinkiläinen räppäri on viime aikoina julkaissut musiikkia esimerkiksi Seren kanssa (Petsamo/Kaleva ep:t), sekä vieraillut lukuisilla projekteilla, muun muassa Rekamin Pihlderberg – tuottaja-albumilla.

Silkinpehmee itse summaa Basic V2 -albumin seuraavalla tavalla:

”On aika perseestä olla nelikymppinen epäonnistuja vuokrayksiössä. Lusikat on menneet jakoon, tai no, lusikat on menneet. Työelämässä otetaan lähinnä käskyjä vastaan. Mutta sen sijaan että olisin tehnyt levyllisen avautumista ja porua, tein Basic V2:n. Albumi on kuivan huumorin sävyttämä terapiaistunto niille, jotka jauhautuvat myöhäiskapitalismin hellän, näkymättömän kosketuksen alla. Tämä on albumi teille kaikille peruskaverilta, joka voisi olla se teidän naapurin äijä joka soittaa musaa liian myöhään mutta on kuitenkin kohtelias kun rapussa kohdataan. Luvassa on suoraa puhetta, välitöntä tunnelmaa ja ensimmäisiä ottoja. Tää on toinen vuosikurssi, nolla fucksii.”

Levyn biiteistä vastaavat Silkinpehmee, Tiedemies ja Leijonamieli (kumpikin Flegmaatikoista) sekä Jake the Break (HKI Crates / Recluse Crew).

Vierailijalistalta löytyy MC Kivenkova (Kontrasti) ja viime aikoina Rutilukselle levyttänyt Kalle Kinos. Dj-puolella vierailevat Staffron (Recluse Crew) ja dj Yollu.

Kuuntele uusi levy alta.