Silloin kannattaa takoa, kun rauta on kuumaa – Tämän hetken kuumimmasta hitistä vastaava Drake vetäisee jälleen uuden ässän hihastaan

Drake vierailee BlocBoy JB:n Look Alive -kappaleella ja ajoitus menee aivan nappiin.

Youtube

Silloin kannattaa syödä tacoa, kun salsa on hyvää, tuumaa Drake ja vetäisee taas uuden ässän hihastaan. Ellei tällaissa yhteyksissä voi puhua vaikkapa pelkästä kuningatar tai kuningas -kortista, niitä ässiä kun näyttäää riittävän.

Drake vastaa tämän hetken striimatuimmasta hitistä ja komeilee artisti myös Billboardin The Hot 100 -listan ykkösenä samaisella God’s Plan -kappaleellaan. Tällä hetkellä striimauslukuja on kertynyt muutamassa viikossa 164 miljoonaa pelkästään Spotifyssa, jossa biisi on jo tovin kerryttänyt yli kuuden miljoonan päivittäisiä striimauslukuja, joka on siis ihan mukavasti kenelle tahansa.

Varsinaista haastajaa ei Spotifyn listoilla juuri nyt löydy, mitä nyt Kendrick Lamar hengittää niskan takana kahden kappaleen voimin. Välimatka on silti kolme miljoonaa striimausta, mutta Drake ei jää kuitenkaan tyytymään yhteen hittiin, vaan enemmän ja vähemmän yllättää mielenkiintoisella yhteistyöllään BlocBoy JB:n kanssa.

Look Alive -video julkaistiin perjantaina ja vaikka se ei ainakaan heti ampaissut aivan samanlaiseen viraalisuosioon, mitä God’s Plan, niin se tuo varmasti vielä lisää promootiota Draken omille soolotuotoksille. Näin Drake pitää itsensä erittäin kuranttina aina vaan hektisempinä musabisneksien aikoina, sekä fanit saa lisää kuunneltavaa.

Samalla kun Kendrick Lamar tekee viimeisimmillä sinkuillaan yhteistyötä kahden eri rnb-staran kanssa (The Weeknd ja SZA), niin Draken ja BlocBoy JB:n yhteistuotos on tyyliltään jotakin aivan muuta, mitä Draken edellinen biisi, God’s Plan. Kyseessä on rehti trap-kappale ja vieläpä suoraan Memphisin lähiöstä. Korisfaneille muuten tiedoksi, että videolta voi bongata Zach Randolphin.

Kuuntele kappale alta. Biitistä vastaa Tay Keith ja videosta Fredrivk Ali.