The Simpsons -läppä vuodelta 1995 lähti täysin käsistä – musiikkimaailman ehkä hämmentävin yhteistyö näyttäisi ihan oikeasti toteutuvan

Cypress Hill saanee taustalleen sinfoniaorkesterin.

Cypress Hill ja Lontoon sinfoniaorkesteri heittelivät muutamia Twitter-viestejä toisilleen huhtikuun päivinä. Vuonna 1995 The Simpsons -sarjassa nähtiin jakso, joka otti kantaa tuolloin pinnalla olleeseen Lollapalooza -festivaaliin. Jaksossa Homer Simpsonista tulee vaihtoehtofestivaalin vetonaula. Eräs jakson vitseistä liittyy Cypress Hilliin. Jaksossa Cypress Hill on tilannut blossipäissään Lontoon sinfoniaorkesterin taustalleen.

Tuolloin uutisoimme täällä, miten Cypress Hill muisteli jaksoa omalla Twitter-tilillään. Yllättäen Lontoon sinfoniaorkesteri vastasi twiittiin ja ehdotti yhteistyötä. Viestejä läheteltiin eestaas, mutta tuskin kukaan välttämättä odotti, että hommat konkretisoituisivat eteenpäin kovinkaan ripeästi.

Nyt Cypress Hillin B-Real on kuitenkin kertonut Independent-lehdelle, että yhteistyökeikkaa sunnitellaan ihan oikeasti toteutettavaksi ensi vuoden puolella. Homma on vasta suunnitteluasteella, mutta jutun mukaan asiat on laitettu vyörymään eteenpäin niin, että yksityiskohtia selvitellään ihan tosissaan.

”En kuitenkaan halua paljastaa liikaa vielä tässä vaiheessa”, B-Real kertoi.

Katsotaan ja odotellaan!