Sini Yaseminin ja Costeen yhteistyöstä syntyi hyvän mielen emopoppia

Biisi syntyi mökkireissulla.

18.02.2023

Viime vuonna radiosoittoon nousseen Maanantai-singlen julkaissut ja Mouhous-yhtyeen kanssa Uniklubin Rakkautta ja piikkilankaa -hittiä uudelleenversioinut Sini Yasemin on julkaissut jälleen uutta musiikkia.

Uusi kappale Herkkii koviksii kertoo vastahakoisesta rakastumisesta, joka vie mennessään. Biisissä vierailee kultaa striimanneen Kaikki vampyyrit ei juo verta -albumin syyskuussa julkaissut ja Emma-gaalassakin ehdolla ollut Costee eli Jussi Tiainen.

”Biisi syntyi mökkireissulla Jussin kanssa. Saunan jälkeen soitettii kitaraa ja tää vaan jotenki kirjotti ite ittensä. Biisi kertoo taipumuksesta hullaantua tai retkahtaa aina tietynlaisiin tyyppeihin, jotka on ulkoisesti koviksia ja vaahtokarkkia sisältä. Tästä tuli semmonen hyvän mielen pop-rock-bängeri”, Sini Yasemin kertoo.

Artisti valmistelee parhaillaan kolmatta albumiaan. Oman musiikkinsa lisäksi hän kirjoittaa ja säveltää kappaleita myös muille. Sini Yaseminin kädenjälkeä voi kuulla esimerkiksi Bessin hittibiisissä Rakastan en rakasta.

Kuuntele uusi kappale alta.

Lisää luettavaa