Täädädää! Sini Yasemin ja Mouhous päivittivät Uniklubin ”nostalgisen suomirock-bängerin” 2020-luvulle

Rakkautta ja piikkilankaa tulee taas, halusit tai et.

Genrerajoja rikkova laulaja Sini Yasemin ja suomiräpin punkbändiksi tituleerattu Mouhous pistivät uuteen uskoon kappaleen, joka on hyvin tuttu ainakin jokaiselle 2000-luvulla nuoruuttaan eläneelle.

Perjantaina ilmestynyt single Rakkautta ja piikkilankaa on uusi versio biisistä, joka on alun perin lähtöisin Uniklubin vuonna 2004 ilmestyneeltä samannimiseltä debyyttialbumilta. Yasemin ja Mouhous ovat laittaneet takavuosien hitin sanoitukset ja rakenteen uusiksi, mutta ainakin kertosäe ja unohtumattoman pistävä intro ovat vielä paikallaan. Kyseessä on myös ensimmäinen kerta, kun Mouhous vierailee toisen artistin kappaleessa.

”Hei tyypit, mä oon bäk!! Tuntuu niin hyvältä julkasta musaa kahen vuoden hiljaiselon jälkeen. Rakkautta ja piikkilankaa on varmasti monelle about mun ikäluokan tyypille yks nostalgisimmista nuoruuden suomirock-bängereistä. Mun suhde tähän biisin liittyy frendeihin ja karaokeen. Tätä on laulettu monesti pikkutunneilla niin kovaa, et ääni on ollu seuraavana aamuna käheenä”, Yasemin kertoo tiedotteessa.

Kappale on ensimmäinen nosto Yaseminin kolmannelta albumilta, jota hän valmistelee parhaillaan. Laulajalta on ilmestynyt ennestään kaksi levyä: Nimeä mut uudestaan vuonna 2019 ja Minäkuva vuonna 2020. Artisti tunnetaan muun muassa kultaa ja platinaa myyneistä singlehiteistään kuten Mun kaa, Paijaan, Lihasmuistissa ja Tyynysotaa.

Kuuntele uusi versio alta!

YouTube video

Lisää luettavaa