Google-haku toi laulajalle mullistavan osuman – syntyi kokonainen albumi

Uutta musiikkia Sini Yaseminilta!

Sini Yasemin julkaisi toisen albuminsa Minäkuva. Albumi on saanut alkunsa yllättävää reittiä pitkin, käytännössä google-haun ansiosta. Kyseessä on siis varsin mullistava sellainen. Laulaja kuvailee tilannetta näin:

”Minäkuva eli minäkäsitys vastaa kysymykseen siitä, millainen minä olen. Se on käsitys omasta itsestä ja suhteesta ympäröivään maailmaan.” Näin sanoi Google, kun ensimmäisen kerran kirjoitin hakukenttään sanan ’minäkuva’ halutessani selvittää sanan virallisen ja oikean merkityksen jonkun typerän väittelyn päätteeksi. Mä jäin kuitenkin kiinni siihen sanaan. Mä mietin, millainen on mun minäkuva? Miten mä nään itseni? Entä mikä siihen on vaikuttanut? Sinä päivänä syntyi mun toinen albumi.”

Albumia Yasemin on aiemmin kuvaillut Rumballe näin:

”Tulevalla albumilla kuullaan rehellistä, riisuttua ja haavoittuvaista Sini Yaseminia. On aiheita, joista en ole aiemmin halunnut puhua biiseissäni, mutta tämän levyn tekeminen aukaisi mussa joitakin lukkoja. Kappaleet ikään kuin kirjoittivat itse itsensä. Kai niillä tunteilla oli sitten se oikeanlainen ympäristö ja hetki tulla ulos.”

Koko albumilta löytyy yksitoista biisiä, joista viisi on julkaistu etukäteen sinkkuina. Yksi biiseistä oli Älä koita mun kultaa, jota artisti kuvaili leikkimieliseksi kamppailuksi mustasukkaisuuden kanssa. Vastaavaa pohdiskelua kuullaan levyllä enemmänkin.

Kuuntele esimakua alta ja tsekkaa biisilista, koko albumi löytyy suoratoistopalveluista.

1. Minäkuva
2. Mayday
3. Kirurgi
4. Rukoilet epäjumalaa
5. PS. Mul on toinen
6. Parijonossa
7. Lähdön tunnelmaa
8. Älä koita mun kultaa
9. Paijaan
10. Taivaanrannanmaalari
11. Aarre