”Kotibileet muuttuvat häätöbileiksi, naapurit osaavat tuplata biisit ja klubeilla tippuvat pullot hyllyistä” – Mouhous palaa juurilleen

Mouhouksen Pahemmaks-single on tietoisesti paria aiempaa kappaletta menevämpi.

16.04.2022

Suomiräpin punkbändiksikin tituleerattu Mouhous kaahaa uudella singlellään takaisin juurilleen, kun energisestä klubibängeristä oikein mainiosti menevä Pahemmaks sai eilen julkaisupäivänsä. Yhdessä Kiron kanssa tehty ja Etenee-levymerkin kautta julkaistu kappale nappaa syvällä sykkeellään heti mukaansa ja kuljettaa poispäin kaikenlaisesta hempeilystä: yhtye kertookin tehneensä tietoisen ratkaisun julkaista parin rauhallisemman singlen jälkeen nopeatempoisempaa kampetta.

”Tiedostamme, että jengille, tai ainakin meille, on ehtinyt parin viime vuoden aikana patoutua sellaista eläimellistä juhlimisenergiaa. Kun tämä biisi soi, volyymi menee automaattisesti täysille – kotibileet muuttuvat häätöbileiksi, naapurit osaavat tuplata biisit, klubeilla tippuvat pullot hyllyistä ja maakuntien Vin Dieselit pitävät huolen siitä, että koko kylä pysyy hereillä.”

Pahemmaks-biisi ilmentää energisen rytminsä lisäksi suuren maailman henkeä, jossa suosio painaa päälle sellaisella intensiteetillä, että kameroita pakoillessa keskisormet viuhuvat ja äänet päässä kertovat kaikki omaa tarinaansa. Uppiniskaisen asenteen takaa kuultaa häivähdys epävarmuutta siitä, kannattaisiko julkisuuden tuoman sekasorron keskellä hetkeksi pysähtyä, mutta no: tarpeeksi kalliita laseja ja kuumaa flirttiä, niin kyllä se siitä.

”Teille, jotka olette kauan huudelleet sitä vanhaa Mouhousta takaisin, niin ehkä tämä olisi lähimpänä sitä. Mutta hevosesta on päivitetty Ferrariin!”, Mouhous heittää.

Monakosta, Valentinista ja Van Hegenistä koostuvalla ja Jyväskylästä ponnistavalla Mouhouksella on tällä hetkellä menossa Mouhous Is Not Dead -kiertue, jonka tarkat keikkapäivämäärät löydät täältä.

Lisää luettavaa