Skii6 on junnuaallon veteraani

Kysyntää-biisissä vierailee Lewizki.

Skorpionille levyttävä Skii6 julkaisi eilen uuden kappaleen, jossa on mukana Lewizki. Kysyntää on ensimmäinen monista tulevista biiseistä, joissa Skii6 tekee yhteistyötä eri artistien ja tuottajien kanssa – Skii6 nimittäin kertoo viettäneensä viime aikoina paljon aikaa studiolla. Artisti julkaisi viime vuoden lopussa esikoislevynsä, jonka kymmenessä kappaleessa käsiteltiin monipuolisesti erilaisia tunnetiloja biittipuolen täydentäessä kokonaisuutta energisillä tunnelmilla.

Eilen ilmestynyt Kysyntää jatkaa samoilla virkeillä linjoilla ja esittelee oman arvonsa tunnistavan räppärin, joka ei turhia nöyristele. Biisi tekee selväksi kuka on veteraani talossa ja keneen suurin kysyntä kohdistuu, ja keiden taas kannattaisi ”palata takaisin träppiin – tämä ei ole sun ala, bro”. Sekä Skii6 että Lewizki heittävät itsevarmat ja hauskat riiminsä suvereenisti taustalla leijailevan hitusen lattaritunnelmaa henkivän biitin päälle, mikä tekee biisistä vastustamattoman aurinkoisen.

Viime vuonna Skii6 nimesi Rumban haastattelussa supervoimakseen muun muassa äänenkäyttönsä sekä energiansa, mikä kyllä pitää uuttakin kappaletta kuunnellessa paikkansa. Voit kuunnella “junnuaallon veteraanin” elämästä kertovan biisin alta.

Lisää luettavaa