Snoop Doggin vaiheista tekeillä trillerimäinen elämäkertaelokuva – tekijätiimiin kuuluu muiden muassa Black Pantherin ohjaaja

Snoop Doggin tarina valloittaa valkokankaat.

10.11.2018

Snoop Dogg on ollut tänä vuonna aktiivinen. Alkuvuodesta hän julkaisi gospel-albumi Bible of Loven ja lokakuussa kokkikirjan From Crook to Cook, minkä lisäksi hän on esiintynyt omaelämäkerrallisessa näytelmässä Redemption of a Dogg.

Eilen myös uutisoimme artistin käyneen polttamassa jointteja Valkoisen talon edustalla ja lausuneen Donald Trumpille varsin selkeän viestin: ”Fuck the president”.

Nyt Snoop Dogg paljasti radiohaastattelussa olevansa työstämässä myös elämäkertaelokuvaa ja vieläpä erittäin kovien ja ajankohtaisten nimien kanssa. Artisti kertoo, että hänen kanssaan elokuvan tekijätiimiin kuuluvat esimerkiksi televisiosarja Empiren luoja Lee Daniels sekä Marvelin Black Panther -elokuvan ohjannut Ryan Coogler.

Samassa haastattelussa artisti rinnastaa tulevan elokuvansa tarinaa Netflixin Narcosin tapaisten jännityssarjojen tarinankerrontatapaan: ”Tiedäthän, miten Narcos eteni Escobarista Cali Carteliin ja nyt se on menossa Meksikoon.”

Aiemmin Snoop Doggin uraa on käsitelty sivuosassa muutamissakin elokuvissa. Hip hop -legenda Notorious B.I.G:istä kertovassa elokuvassa Notorius (2009), N.W.A-yhtyeen syntytarinaa käsitelleessä Straight Outta Comptonissa (2015) sekä elokuvassa  All Eyez On Me (2017), joka kertoo Snoop Doggin hyvän ystävän, nuorena ampumavälikohtauksessa menehtyneen Tupac Shakurin tarinan.

Tuleva elokuva tulee kuitenkin olemaan siitä erityinen, että se on ensimmäinen joka keskittyy Snoop Doggiin ennen kuin hän solmi levytyssopimuksen Death Row Recordsin kanssa. Odotamme jännityksellä, mitä tuleman pitää.

Lähde: XXL

Lisää luettavaa