“Soitamme biisejä, joista olen vannonnut ettemme enää koskaan soittaisi” – Placebo juhlii 20-vuotista taivaltaan Helsingissä

14.03.2016

Placebon eponyymi debyyttialbumi täyttää 20 vuotta. Merkkipaalua juhlistava maailmankiertue saapuu myös Helsinkiin, jossa brittibändi nähdään Hartwall-areenalla 20. lokakuuta.

Pääsyliput maksavat 54,50–64,50 euroa kappaleelta ja niiden myynnistä pitää huolen perjantaista alkaen Lippupiste.

”Sanotaanko, että tulemme soittamaan biisejä, joista olen vannonut ettemme enää koskaan soittaisi. Uskon, että on aika, että tietoisesti otamme huomioon mitä suuri osa Placebo-faneista todella haluaa kuulla. He ovat olleet hyvin kärsivällisiä meidän kanssamme, sillä soitamme harvoin kaupallisesti kaikkein menestyneintä materiaaliamme. 20-vuotisjuhlakiertue tuntuu oikealta ajalta tehdä niin”, solisti Brian Molko kommentoi.

“Tämä kiertue on nimenomaan faneillemme ja mahdollisuus myös meille palata alkuvuosien materiaalimme pariin. Jos haluaa nähdä meidät soittamassa kappaleita kuten Pure Morning ja Nancy Boy, joita emme ole soittaneet lähes kymmeneen vuoteen, niin kannattaa tulla näille keikoille! Luvassa on myös yllätyksiä.”

Placebo (UK)
To 20.10.2016 Helsinki, Hartwall-areena
Liput 54,50–64,50 €

Lisää luettavaa