Sörkkään uusi yökerho – Post Bar on omistettu hyvälle musalle ja sinulle

Ensimmäisenä iltana perjantaina 8. kesäkuuta PLO Manin tahtiin.

Hämeentien kaareen ihan siihen Kuudennen Linjan kylkeen on avautumassa uusi yökerho. Post Bar haluaa tarjoilla ennen kaikkea hyvää tunnelmaa ja uskaltautuu musavalinnoissaan mielellään myös housen ja discon valtatieltä kiinnostaville sivupoluille.

Klubi käynnistelee ensimmäistä kesäänsä nyt tulevana perjantaina 8. kesäkuuta, jolloin levyjä pyörittämään on buukattu kanadalainen PLO Man.

Elektroniseen musiikkiin keskittyvä Resident Advisor kertoo Post Barin taustatiimin koostuvan neljästä paikallisesta DJ:stä – J. Lindroos, Denzel, Justus Valtanen ja Daniel Kayrouz – plus apuna ja ohjaajana toimii myös Flow Festivalin, Kaiku-klubin ja Ääniwallin omistaja Lil’ Tony eli Toni Rantanen.

Musiikkitaiteen lisäksi klubi esittelee joka kuukausi vaihtuvia visuaalisia taiteilijoita, joista ensimmäinen on portugalilainen, muun muassa Frank Oceanin ja Róisín Murphyn kanssa työskennellyt Braulio Amadio.

Post Barin DJ-buukkaukset, kuukausittaiset taiteilijaesittelyt, käyttäytymissäännöt (”älä tuijota kännykkääsi tanssilattialla ja pilaa toisten tunnelmaa”) ynnä muut tähdelliset lisäinfot löytyvät klubin nettisivuilta.