”Stevie Wonder katsoi tv-ohjelmaani, en tiedä miten hän sen teki” – Tämän hetken hehkutetuimmasta musiikkivideosta vastaava Donald Glover yllättää

Donald Glover kertoo yhteistyöstään Stevie Wonderin kanssa.

13.05.2018

Childish Gambino, eli Donald Glover julkaisi viikko sitten This Is America -musiikkivideon ja sen jälkeen musiikkimediat eivät ole oikein muusta ehtineet puhua. Video ja kappale sisälsi niin paljon yksityiskohtia, että niitä riittää perattavaksi todennäköisesti vielä yhden viikon lisää. Videosta voit lukea täällä.

Nyt Glover on käväissyt Jimmy Kimmelin haastattelussa, puhumassa niin musiikistaan kuin tulevasta roolistaan tulevan Star Wars -elokuvan Lando Calrissianina. Haastattelun lomassa räppäri-laulaja-näyttelijä-ohjaaja puhui yhteisesityksestään Stevie Wonderin kanssa. Wonder oli kutsunut hänet esittämään Superstition-kappaleen kanssaan livenä. Mukana messissä olivat myös muun muassa Jessie J ja Kelly Rowland.

Samassa rytäkässä Donald Glover paljasti, että kyseessä ei ole hänen ensimmäinen yhteistyönsä Wonderin kanssa. Donald Glover tuottaa ja ohjaa Atlanta-sarjaa, jossa näyttelee myös pääosaa. Kyseisessä sarjassa oli käytetty Wonderin kappaletta, mutta tätä ennen piti saada tietysti lupa.

Aluksi lupaa kysyttiin tekstiviestitse, jota Glover piti jo ihmeellisenä. Wonder on tunnetusti sokea. Wonder oli pyytänyt käsikirjoitusta ja se oli käännetty brailleksi, eli pistekirjoitukseksi. Tämän jälkeen ei kuulunut mitään ja Wonder kyseli luvan perään. Wonder vastasi, että oli nähnyt kyseisen jakson ja oli pitänyt näkemästään. Glover ei tiedä, että miten ihmeessä Wonder oli jakson katsonut, mutta niin vain oli käynyt.

Haastattelun ja live-esityksen voit katsoa alta.

Lisää luettavaa