”Sun fanit on pentui tai jälkeenjääneitä akkoi” – Julma H toivottaa hyvää uutta vuotta

Myrskyvaroitus.

Robert Keskinen

Julma H tiputti lauantai-iltana (31.12.) uuden kappaleen Spägää. Biisillä vierailevat Djangomayn ja Ro$vosheriffi.

Yhdysvaltalaista räppiä seuranneet tunnistavat välittömästi Rick Rossin No Games -kappaleen biitin tai ainakin sitä mukailevan remixauksen.

Rick Rossin biisillä ei pelailtu pelejä ja ei pelata Julma H:n biisilläkään. Nokat ovat täynnä spägää ja pullot halkaistaan kalloihin. Lupia ei kysellä, vaan nyt mennään.

Esimerkiksi tämä laini jää mieleen, jättäen toki kohteen arvailujen varaan: ”flexaa itses kiikkuun fuckboy, kaikki sun levyt on paskoi. Vittu sun fanit on pentui tai jälkeenjääneitä akkoi.”

Eiköhän Suomen rap-kenttää tutkimalla sopiva henkilö löydy äkkiä.

Djangomaynia, josta voit lukea lisää esimerkiksi täältä, on kuultu useammin hieman rauhallisemmalla flowlla, mutta nyt Djangomayn pääsee näyttämään kyntensä myös nopeammalla tahdilla.

Ro$vosheriffi vastaa biisin päättävästä versestä ja varmasti tätä räppäriä tullaan kuulemaan lähitulevaisuudessa roppakaupalla lisää.

Mikäli uudenvuoden tinoista ei tullut miellyttävän muotoista mönttiä, niin tämän avulla se sulaa todennäköisesti uusiksi. Ota tinakauha käteen ja tsekkaa video alta. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, että mitä kaikkea vuonna 2017 vielä saadaan.