Sunnuntai-ilta Nick Cave and the Bad Seedsin seurassa – Nähtävänä tasokas uusi keikkatallenne

Nick Cave and the Bad Seeds esiintyi eilen yhdysvaltalaisessa tv-ohjelmassa Austin City Limits. Tunnin pituinen keikka on nyt koko maailman nähtävänä.

Nick Caven ensi keväänä käynnistyvän Euroopan-soolokiertueen kalenterista puuttuu ainakin vielä toistaiseksi se hartaasti toivottu Suomen-keikka, mutta jos Cavea ei ensi vuonna Suomeen saada, voi herran tämänhetkistä keikkakuntoa onneksi ihastella ainakin uusien livetallenteiden avulla.

Keikkatallenteiden sarjaan saatiin väkevä lisäys jälleen eilen illalla, kun Nick Cave and the Bad Seeds esiintyi Austin City Limits -musiikkiohjelmassa Yhdysvalloissa. Yhtye soitti perinteikkäässä tv-ohjelmassa vajaan tunnin pituisen keikan, joka sisälsi niin Red Right Handin ja Tupelon kaltaisia klassikkobiisejä kuin viimevuotisen Push the Sky Away -levyn kappaleitakin. Katso keikka kokonaisuudessaan jutun lopusta, settilista löytyy videosoittimen alapuolelta.

Keikkailun lisäksi Caven on pitänyt viime aikoina kiireisenä myös parhaillaan Suomessakin teattereissa pyörivä 20,000 Days on Earth -elokuva, jonka ohjaajien mietteitä voi lukea Samuli Launosen toimittamasta haastattelusta täältä.

Biisilista:

Jubilee Street
Tupelo
Red Right Hand
Mermaids
From Her to Eternity
Love Letter
God is in the House
The Mercy Seat
Push the Sky Away