Suomalainen europarlamentaarikko taistelee naapuriaan vastaan Mokoman, Nightwishin ja Children of Bodomin avulla: ”Volat täysille ja repeatille”

Silvia Modig taistelee metallin avulla.

Silvia Modig on edustanut Suomea Euroopan parlamentissa vuodesta 2019 lähtien. Nyt hän on ajautunut erikoiseen kiistaan naapurinsa kanssa.

Silvia kertoo nimittäin sosiaalisessa mediassa seuraavaa:

”Brysselin kodin viereiseen taloon seinänaapuriksi muutti ihminen joka luukuttaa musiikkia joka päivä 8 tuntia putkeen täysillä. Pääasiassa chansonia. Koska kyse on viereisestä talosta en pääse ovelle koputtamaan dialogin toivossa.”

Modig ei jäänyt toimettomaksi asian suhteen.

”Musiikkia rakastavana yritin aluksi vain elää uuden äänimaailman kanssa mutta kun volyymi teki jo etäkokouksiin osallistumisesta vaikeaa päädyin ottamaan kirjaimellisesti raskaammat keinot käyttöön, nimittäin suomalaisen hevin. Käänsin kaiuttimet kiinni ko naapurin seinään, volat täysille ja laitoin repeatilla mm Mokomaa, Nightwishia, Children of bodomia soimaan ja lähdin päiväksi toimistolle. Että jos tuplabasari välittäisi viestin.”

Ainakaan vielä viesti ei ole mennyt perille. Asian Modig selitti kyllä alakerran naapurille, joka Modigin mukaan ”näytti hyvin hämmentyneeltä kun selitin tilanteen ja pahoittelin kokeeni haittaa hänelle.”

Modigin mukaan hän on jatkanut suomalaisen metallin tuuttaamista ns. täysillä. Jäämme odottamaan, miten asia kehittyy.

”Chanson vs suomalainen hevi- suuri mittelö on käynnissä! Bring it on!”, Modig päättää päivityksensä.

Päivityksen löydät alta.

Lisää luettavaa