Suomalaisbändillä on surkea nimi, biisissä on viittauksia anaalia rentouttaviin huumeisiin – ja se toimii kuin tauti

Nyt on... omaperäinen video.

Hardcore Peflet eli Salvador Danny ja Ruma Thurman ovat julkaisseet uuden videon, jonka voisi kuvitella tuottavan monia riemastuksen hetkiä – ainakin pienessä sievässä ja näin vapun kynnyksellä.

Jaa mikä Hardcore Peflet? Yhtyeen mukaan ”projekti alkoi yhtä vuoden 2010 vitsiä lukuunottamatta elokuussa 2015. Demojulkaisuja syksyllä 2015. Nyt kesäkuussa tulee ulos ajatuksella tehty ja ajalla hiottu EP, jossa agressiivinen ranskalaisvaikutteinen elektro kohtaa helsinkiläisten nuorten miesten sielunmaiseman.

Let Me Take Your Soul syntyi niin, että Salvador Danny löysi Ruma Thurmanin arkistoista Poppers-nimisen demon. Ruma oli halunnut kysyisen roinan jo unohtaa, mutta Salvador sai tahtonsa läpi ja kaksikko rupesi sitä yhdessä työstämään.

Työnimi “Poppers” tipahti lopullisesta versiosta pois, mutta halutessaan kuuntelija voi kuulla kertosäkeen ensimmäisen lainin ”Loosen up your holdin” “Loosen up your holena.”

Niille, jotka eivät ole inessä skenessä kerrottakoon, että Poppers on mieto, henkeen imailtava huume, jonka sanotaan olevan etenkin homoskenen suosiossa sen anaalilihaksia rentouttavan vaikutuksen takia.

Vaan kyllähän te kaikki tämän tiesitti.

Ensimmäinen Hardcore Peflet live experience on kuulemma mahdollista kokea kesäkuussa Ääniwallissa kansainvälisessä seurassa. Tästä lisää infoa lähempänä ajankohtaa.