Suomalaismuusikot tekemässä sitä kauheinta tekoa – vaihtavat HIFK:n väreihin Espoo Bluesin kuoltua? Kohuhaastattelu vain Rumbassa

Jeijjo & Nupi HIFK:n riveihin?

22.04.2016

Olari-skenen elinvoimaiset tulenkantajat Jeijjo & Nupi ne jaksavat. Miehiltä pukkaa uutta videota muutaman kuukauden välein. Tällä kertaa on vuorossa video biisiin Ryminällä markkinoille. Mitä tehdä kun partneri jättää, olo on tukala eikä kukaan nyyh rakasta? No radallehan sitä kannattaa lähteä, sillä sillä se tulee millä on mennytkin ja bottoms up.

Naisia toisaalta tulee ja menee, mutta oma joukkue on ikuinen. Jääkiekkojoukkue Espoo Blues on menossa konkurssiin, ja Suomen jääkiekkomaailma on jälleen yhtä joukkuetta köyhempi. Jeijjo & Nupi -parivaljakko tunnetaan lätkän suurkuluttajina, joten päätimme kysyä heiltä mielipidettä siitä, mitä Espoo Blues on merkinnyt suomalaiselle jääkiekkoilulle.

Haastiksen näet alta, uusi video on sitten katsottavissa sen alta.

Mistä saitte idean videoon?

Jeijjo: Nupi viime Rumban haastiksessa itseasias taisi sanoa, että myy vaik itteensä Bluesin vuoksi. Noh sil oli toki isot seuraamukset ja meillä oli sit yhden keikan jäähallikiertue hokimatsissa. Samassa oli tämmöne rakkauslaulu tekeillä. Oltiin sen verta innoissamme, et viihdyttii hallilla vähän myös kameran kera. Oli hyvä syy päästä aitioon, joskaan siellä kuvattua matskua ei juuri videossa oo! Junnujen kultaveskari Kaapo Kähkönen, jenkkihyökkääjä Samson Mahbod ja legendaarinen Diilivoittaja Seppisen Antti diggaillu meiningeist ja halusivat myös tuoda näyttelijäpanoksensa tähän. Tottakai Mäkki vanhana tuttuna myös itse stygeen kova vahvistus Vantaalta. Upeita ukkoja kerta kaikkiaan!

Mitä aiotte nyt tehdä, kun Espoo Blues kuolee ja kuopataan?

Nupi: Eka pidetään hautajaiset tietenkin ja sitten odotellaan ylösnousemusta, jos saataisiin ees jollekin tasolle syksyksi edustusjoukkue Espooseen. Kesä menee kaljotellessa ja tollee ni sillon kiinnostelee ihan eri lätkät.

Jeijjo: Ruvetaan seuraamaan Superpesistä, Vimpelin Vedolta ollaankin saatu jo fanikamaa. Kuulemma meidän styge soinu niiden kunnaribiisinä. Pesismailathan ovat myös katu-uskottavia ja oiva tapa päästä keikoille maakuntiin. Mutjoo Espoo tulee viel takasin ku Arska konsanaan!

Kaikkien aikojen paras Espoo Bluesin pelaaja ja miksi?

Jeijjo: Paljon kovia äijiä tulee mieleen kuten Timo Hirvonen, Jere Lehtinen, Iiro Itämies, Sami Nuutinen, Nils Ekman, Jan Caloun, Karalahti, Märkä-Simo, Lada Laatikainen… Jotkut ehkä jopa kivikovan Kiekko-Espoon ajoilta. Eihä tälläsistä tähdistä voi oikeen valita ketään. Valitse Nupi joku hyvin perusteluin.

Nupi: Kim Hirsovits (miten se nyt ees kirjotetaan), koska oon pelannu sen vanhoilla luistimilla ja sillo ku sillä oli se älytön pisteputki, ni frendi sano et se ryyppää myös niin kauan ku hirso tekee pisteitä. Se kyl taitaa ryypätä vieläkin…

Mitä aiotte tehdä sen jälkeen, kun Espoo Blues on mennyttä? Alatteko HIFK-faneiksi?

Nupi: Kyllä mä Hifkin puoleen noista sit kääntyisin, jos ei omaan kylään saada joukkuetta, että mestaruus olis kehä 3:n sisällä mihin se kuuluukin.

Jeijjo: Nyt ois hyvä paikka toki mestaruusjuhlien kannalta. Mut se Pesis kiehtoo enemmän.

”Espoo – yhtä aito ku tekodikki ja kaks lesboo”, räppäsi Edu Kehäkettunen 2000-luvun alussa. Onko teillä sanottavaa Edulle?

Jeijjo: Eduha teki juuri espoolaisten ylistämisanthemin, vaikka mies viihtyykin paremmin kyl Roballa. Tekee silti pitkiä tsygälenkkejä huhujen mukaan Olariin asti. Lesboissahan emme näe mtn vikaa. Ollaan sit vissii suvakki-räppäreitä. Mut Edulle terveiset, et tehdäänpä se biisi, mist on ollu puhetta! Miehelle varmasti börsta maistuu, jos Stadis juhlitaan lätkäkultaa. Mut sitku niist krapiksist selvinny.

Nupi: Edulle terkkuja Hesaan ja toivottavasti nähään “Kivi paperi sakset” -suomenmestaruusturnauksessa Siltasessa. Pitää tulla osallistumaan kutsutun Jeijjon mentoriks sinne! (Toim.huom: valitettavasti menestystä ei tällä saralla tullut, joten Espoo Blues -linjoilla mentiin tämänkin suhteen)

Lisää luettavaa