Suomeen ainutlaatuinen festivaali – tarkoitettu etenkin lukiolaisille ja muille opiskelijoille

Abiza Winter Festivalia vietetään helmikuussa.

01.10.2021

Helsingin Jäähallissa vietetään helmikuussa 2022 uutta nuorisofestivaalia. Festivaali on tarkoitettu etenkin lukiolaisille ja muille opiskelijoille.

Abiza Winter Festival pidetään perjantaina 11. helmikuuta, ja sen lavalle nousevat mm. Evelina, William, Rosa Coste sekä monia dj:tä ja yllätysesiintyjiä.

Festivaalipäivänä, 11. helmikuuta, pidetään monessa koulussa vanhojen tanssit. Festivaali sopiikin hyvin vanhojen tanssijoiden iltajuhlaksi, maalailee tiedote.

”Suomesta on puuttunut tällainen kaikille alaikäisillekin sopiva suuren luokan opiskelija- ja koululaisfestivaali. Monet lukiolaiset ja opiskelijat ovat vanhojen tanssien ja abijuhlien aikaan vielä alaikäisiä, eikä heillä ole pääsyä K-18 paikkoihin, kuten hotellijuhliin tai iltaravintoloihin. Abiza Winter Festival täyttää tämän aukon ja toivottaa tervetulleiksi niin alaikäiset kuin 18 vuotta täyttäneet”, kertoo festivaalin tiedottaja Tomi Lindblom.

Monet festivaalin yksityiskohdista, kuten vanhojen tanssijoiden juhlaillallisen ruokalista ja aikataulu on jätetty avoimeksi, sillä siihen osallistuville ruokailijoille halutaan antaa mahdollisuus päästä itse vaikuttamaan illallisen sisältöön.

Abiza Winter Festivalin liput maksavat Ticketmasterissa 31.10. asti 36,50 euroa ja sen jälkeen 39,50 euroa. Festivaali on sallittu kaiken ikäisille. Lisäksi alueella on erillisiä anniskelualueita 18 vuotta täyttäneille.

Lisää luettavaa