Suomeen saapuva Anna Calvi julkaisi kenties vuoden intiimeimmän videon

"On harvinaista nähdä ihmisten, etenkin queer-sellaisten tutkivan kehojaan ja hyväillen niitä näin intiimisti ja leikkisästi."

30.08.2018

Anna Calvi julkaisee perjantaina kolmannen albuminsa. Hunter-albumin laajempana teemana on sukupuoli tai pikemminkin sukupuolettomuus.

”Metsästän jotain – haluan kokemuksia, seksuaalisen vapauden, intiimiyttä, haluan tuntea itseni vahvaksi, tuntea olevani suojassa ja haluan löytää jotain kaunista tämän kaiken sotkun keskeltä. Haluan mennä sukupuolten ylitse. En halua joutua valitsemaan miestä tai naista. Taistelen ulkopuoliseksi tuntemista vastaan ja yritän löytää paikan, joka tuntuu kodilta”, Calvi sanoo.

Levyn nimikkokappaleesta kuvattua videota (ks. yllä) Calvi kuvailee intiimiksi, jota se todella on.

“Halusin yksinkertaisuutta, jotain hiljaisesti rohkeaa ja uhmakasta. Halusin todellista intiimiyttä. On harvinaista nähdä ihmisten, etenkin queer-sellaisten tutkivan kehojaan ja hyväilevän niitä näin intiimisti ja leikkisästi”, Calvi kertoo.

“Kunnioitan avoimin sydämin tämän videon tähtiä ja kaikkea mitä he antoivat tälle kauniille videolle.”

Hunter-levyllä Calvin rinnalla musisoivat muun muassa Portishead-kosketinsoittaja Adrian Utley ja Bad Seeds -basisti Martyn P. Casey.

Anna Calvi saapuu tulevan albuminsa tiimoilta myös Suomeen. Brittiartisti esiintyy Helsingin Tavastia-klubilla torstaina 1. marraskuuta.

Lisää luettavaa