Suomeen saapuvan Limp Bizkitin solisti Fred Durst ryöstön kohteena – pihamaalta vietiin viulu sekä sähköauton laturi

Onneksi ei käynyt pahemmin.

Limp Bizkit nähdään Suomessa tänä kesänä peräti kaksi kertaa. Yhtye saapuu Kuopiorockin (28.–30. heinäkuuta) ja Qstockin (Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 29.-30.7.) pääesiintyjäksi.

Toivottavasti keikat Suomessa menevät ongelmitta, sillä Durstin asunto Los Angeleissa joutui ryöstön kohteeksi tuossa vähän aikaa sitten. TMZ-sivuston mukaan noin kolmekymppinen mies pääsi Durstin pihamaalle saakka, mistä varasti itselleen siellä olleen viulun, Tesla-sähköauton laturin ja muuta tavaraa. Mies yritti myös Durstin asuntoon sisään, mutta epäonnistui murtautumisessa.

Durstin perhe oli murtautumisyrityksen aikaan sisällä asunnossa, joten tapahtumaketjussa olisi voinut käydä ikävämminkin. Poliisit soitettiin paikalle, mutta mies karkasi sitä ennen muualle. Hänet saatiin kuitenkin kiinni vielä samana iltana, ja Durstin tavarat saatiin takaisin oikealle omistajalle.

Poliisit myös kertoivat, että ryöstäjä ei yrittänyt varastaa tavaraa nimenomaan Durstilta, vaan Durstin lukaali oli vain sattumoisin valikoitunut hänen kohteekseen.

Lisää luettavaa