Suomeen saapuvan metalliyhtyeen rumpali lopetti 130 000 euroa vuodessa tuottavan päivätyön kokonaan päästäkseen kiertueelle

Tarinan opetus? Jos sinulla on unelmia, tee niiden eteen jotain.

20.10.2015

Nostamme hattua kollektiivisesti täällä Rumban verkkotoimituksessa Ne Obliviscaris -yhtyeen rumpalille Dan Preslandille.

Viime kesänä Ne Obliviscaris keräsi yhteisörahoituskampanjan avulla noin 65 000 euroa päästäkseen maailmankiertueelle. Progressiivista metallia soittavan bändin fanit keräsivätkin summan kokoon, ja Ne Obliviscaris kiersi kesällä niin niin Aasiaa kuin Eurooppaakin. Bändi soitti tuolloin myös Tuskassa.

Bändi kiertää tällä hetkellä Eurooppaa Cradle of Filthin kanssa, ja kiertue tuo yhtyeen myös Suomeen ja Nosturiin marraskuun 21. päivä.

Miten tämä sitten liittyy yhtyeen rumpaliin Preslandiin? No, mies työskenteli veturikuskina kotimaassaan Australiassa, eikä hänen työnantajansa ollut innoissaan siitä, että hän olisi jälleen poissa työpaikaltaan pitkiä aikoja. Mitä Presland sitten teki? Hän lopetti 130 000 euroa vuodessa maksavan työnsä kokonaan päästäkseen kiertämään Eurooppaa oman yhtyeensä kanssa.

Presland kertoi Facebookissa, ettei hänelle jää kiertueen tuloista penniäkään käteen, vaan kaikki raha laitetaan yhtyeen omalle tilille bändin tulevaisuuden varalle. Hän myös sanoi, että kyseessä on valtava hyppy tuntemattomaan, mutta rahaa saa aina jostain, ja elämä on liian lyhyt siihen, etteikö unelmiaan yrittäisi tavoittaa ja toteuttaa.

Preslandin kirjoituksen asian tiimoilta voit lukea täältä.

Lisää luettavaa