Suomen ensimmäinen hip hop -tuottajien klubi tulee taas – vieraana eturivin nimistöä

Offbeat on uudenlainen klubikonsepti Suomessa.

06.02.2017

Seuraava Offbeat-klubi pyörähtää käyntiin keskiviikkona 15. päivä Helsingin Cafe Mascotissa.

Ai mikä Offbeat? Annetaan klubia pyörittävän Haamu-räppärin kertoa tarkemmin, mistä on kyse.

”Kyse on mun ja turkulaisen tuottaja Monman pyörittämästä rap&rnb-tuottajien klubista. Ollaan nyt pyöritetty tätä puol vuotta. Tällainen räppituottajien klubi on ensimmäinen laatuaan Suomessa. Yhdysvalloissa ja muissa Euroopan maissa jo tuttu juttu.

Konsepti on tuoda esille suomalaisia biitintekijöitä, jotka usein jäävät kulissien taakse vaikka tekevät isoimman työn biiseissä. Klubilla biitintekijät soittavat omia biittejään ja biisejään ja setti striimataan Facebookissa livenä. Joka toisella kerralla tehdään myös alusta asti livenä biisi, jolla fiittaa räppäreitä, soittajia ja laulajia. Klubin tarkoituksena on myös rakentaa tuottamisen ympärille yhteisöä, sillä monet biitintekijät ähräävät yksin himoissaan, mistä nimi ”makuuhuonetuottaja” juontaa juurensa.

Klubi on kerran kuukaudessa ja ollaan otettu aina yks vieras/kerta. Tähän mennessä meillä on ollu mm. Gaselleiden Musajusa, Gettomasan hovituottaja Ruuben, ja parin viikon päästä Ruudolfille, Mustalle Barbaarille ja Karri Koiralle tuottanut Palmroth. Livesessioissa on ollu räppäämässä mukana mm. Töölön Ketterän Matti8 ja Sonny ja G-mies.”

Seuraava tapahtuma on 15. helmikuuta keskiviikkona. Tapahtuman Facebook-sivulle pääset tästä. Sisäänpääsy on ilmainen, ja tapahtuma järjestetään joka kuukauden kolmas keskiviikko.

Alta löydät tapahtuman esittelyvideon.

Lisää luettavaa