Suomen suurin ja kaunein jalkapallojoukkue täyttää 110 vuotta – juhlan kunniaksi Tavastia täyteen

HJK täyttää 110 vuotta. Juhlien paikka!

26.04.2017

Suomen suurin ja kaunein jalkapallojoukkue HJK täyttää tänä vuonna 110 vuotta.

Juhlan kunniaksi Klubipääty eli HJK:n kannattajakatsomo järjestää Tavastialla hulppeat juhlat vuosipaalun kunniaksi. Bileet järjestetään lauantaina 17. kesäkuuta Helsingin Tavastialla. Rohkeimmat jatkavat siitä sitten seuraavana päivänä Kuopioon, missä pelataan 110-vuotisjuhlaottelu KuPSia vastaan.

Tai kuten bileiden Facebook-sivut asian kauniimmin muotoilevat:

”Kesäkuun 19. vuonna 1907. Franz Fredrik Wathén, Kaisaniemen puisto ja jäätelötötterö.

Kyseisestä hetkestä alkoi suuri stadilainen menestystarina Helsingin Jalkapalloklubin saadessa virallisesti alkunsa. Päätös seuran perustamisesta oli tehty jo saman vuoden toukokuussa, mutta kesäkuussa -07 seura asteli ensiaskeleensa.

Tuosta meidän kaikkien elämään suuresti vaikuttaneesta hetkestä tulee tänä vuonna kuluneeksi 110 vuotta. Matka on ollut pitkä ja välillä kivikkoinen. On selätetty talousvaikeuksia, käyty Euroopassa ja tähtiäkin paidan rintaan on mukaan tarttunut kaksi. Bollis on vaihtunut fiiniksi stadikaksi, joka toivon mukaan palaa lähivuosina täyteen loistoonsa. Kaikista aiemmin koetuista hetkistä huolimatta matka on vasta alussa ja seura voi paremmin kuin koskaan.”

Illan aikana esiintyvät yhtyeet Sakilaiset, The Apollonias, Veriripuli -45 sekä ulkomaanvahvistuksena skottilainen The Banter Thiefs.

Keikan Facebook-sivuille pääset tästä.

Lisää luettavaa