Suomen vanhin festari täyttää 140 vuotta – mukana stadionluokan esiintyjiä, pitää homman Aitoona

Aitoo juhlii melkoista taivalta.

26.05.2022

Suomen vanhin festari Aitoon Kirkastusjuhlat juhlii heinäkuussa näyttävästi 140-vuotista taipalettaan. Musiikkiviihteen ystävät niin Pirkanmaalta kuin kauempaakin suuntaavat kulkunsa Kirkkareille 9.-11.7.

Esiintymässä nähdään muun muassa Gasellit, Mariska, Jannika B, Haloo Helsinki!, Apulanta, Popeda, Teflon Brothers, Vesala sekä Klamydia. Kaikki esiintyjät löydät täältä.

Sivuilta on nähtävillä myös tiedot pääsylippujen ostosta, leiriytymismahdollisuudesta ja bussikyydeistä sekä paljon muuta tärkeää festivaali-infoa.

Koronan jälkimainingeissa Kirkkareilla on tänä kesänä viimevuotiseen tapaan ohjelmaa vain alueelle erikseen pystytetyllä ulkolavalla sekä sen taukojen aikana telttalavalla. Näin vältetään suurimmat ruuhkat. Muitakin poikkeusjärjestelyjä toteutetaan. Niistä merkittävimpiä on se, että iltatapahtumiin on nyt toista vuotta peräkkäin 18 vuoden alaikäraja.

Paikallisen vapaapalokunnan ja Kirkastusjuhlien matka on siis jo 140 vuoden mittainen.

”Sitä virstanpylvästä on syytä juhlia iloisesti ja laadukkaan ohjelman siivittämänä. Sunnuntain päiväohjelmassa on VPK:n vuosijuhla palokuntamarsseineen, ja tähän tilaisuuteen ovat tervetulleita alaikäisetkin”, Aitoon VPK:n puheenjohtaja Erkki Hyöki kertoo.

Lisää luettavaa