Suomessa kolmeen otteeseen vieraillut r’n’b-laulaja versioi Nirvanan kappaleen keikallaan – ei kalpene paljoa alkuperäiselle

Post Cobain, tarkoitamme Post Malone.

Youtube

Post Malone on jo kolme kertaa Suomessa vieraillut r’n’b-laulaja, joka julkaisi perjantaina 15. syyskuuta uuden singlen Rockstar. Malone on nähty Blockfestissa, Summer Upissa ja Tavastialla. Jälkimmäisestä voit lukea lisää jutun alta.

Nyt nimenomaan rockista alunperin innostunut laulaja on kirjaimellisesti kanavoinut sisäistä rocktähteään, kun laulaja versioi Nirvanan All Apologies -kappaleen keikallaan.

Malone todistaa versiollaan, että laulajalta löytyy puhdasta talenttia, eikä ole vain yksi tähdenlento. Versiossa Malone soittaa itse kitaaraa ja rääkyy kuin Kurt konsanaan. Laulussa on silti edellään havaittavissa Post Malonen aavistuksen honottavahkoa tyyliä.

Todennäköisesti pahinkin puritisti voi myöntää, että Post Malone suoriutuu tehtävästä oikein hyvin, vaikka ihan Kurt Cobainin intohimolla ei tässä vedetäkään.

Voit katsella fanin kuvaaman videon alta. Sen alta voit tsekata Malonen Bob Dylan -coverin ja sen alta kuunnella Malonen tuoreen biisin, jolla vierailee myös räppäri 21 Savage.

Post Malone covering All Apologies in Boston, MA. (9/12) from Nirvana