Suomiräppäri Stepa laittoi tanssihousut jalkaan – tästä on helppo ennustaa valtavaa kesähittiä

Stepa yllätti uudella EP:llään.

22.05.2019

Suomiräppäri Stepa on yllättänyt faninsa kahdella viimeisimmällä EP:llään. Kappaleiden tyylikirjo on poukkoillut iskelmäisestä menosta jopa diskoon ja Pariisin Kevät -henkiseen suomipopiin.

Nyt Stepa on julkaissut videon kappaleeseen Avaruuden taa. Biisin video syntyi hieman erikoisemmalla tavalla.

”Tässä on uusi musiikkivideo, johon kulminoituu täydellisesti se miksi minä musiikkia teen. Minulle soitti keväällä elokuvakasvatuskurssin opiskelija Rovaniemen yliopistolta ja sanoi, että ryhmä opiskelijoita haluaa tehdä musiikkivideon. Lähetin heille kasan biisejä ja sanoin, että heillä on kaikki vapaus valita mikä tahansa. He valitsivat Avaruuden taa -kappaleen”, Stepa kertoo kappaleesta ja sen videosta.

”Syy miksi tähän kulminoituu musiikintekijänä kaikki täydellisesti, on se, että minun kappaleet on tehty vain ja ainoastaan teitä muita ihmisiä varten. Mikäli se auttaa teitä opiskelussa tai työssä niin sitä varten se on tehty. Tekijänoikeuksista en hulluna edes tiedä mutta ainoa tekijänoikeus mitä haluan, on olla hengessä mukana. Se, että kappalettani on käytetty opetusvälineenä on minulle tosi iso kunnia. Tunnen sisälläni myös pientä ylpeyttä siitä, että kaikista maailman artisteista halusitte tehdä videon juuri minun kappaleeseen. Se on todellakin jotain mitä en nuorena osannut edes kuvitella”, Stepa jatkaa.

Videon näet alta.

Lisää luettavaa