”Niin kauniisti tuli tää polttaa” – musiikkivideolla sytytetään suomiräppäri tuleen

29.06.2016

Laulaja Ulpu julkaisi kuukausi sitten debyyttisinglensä Musta, jonka tiimoilta hän oli myös Rumban haastattelussa. Sen voit lukea täältä.

Nyt tälle melankoliselle kappaleelle on saatu video, josta vastaa Viivi Huuska. Huuska oli työstämässä paljon huomiota herättänyttä musiikivideota Antti Tuiskun kappaleelle Peto On Irti ja ohjasi hiljattain musiikkivideon Cheekin kappaleelle Me Ollaan Ne pt. 2.

Myös nytkään musiikkivideo ei tule jättämään kylmäksi. Ainakin jos kappaleella vierailevalta Pyhimykseltä kysytään. Synkähkön kappaleen monimuotoisessa videossa räppäri sytytetään lopulta tuleen. Toki siitä saa myös viitteitä: ”olis varmaan helpompaa heittäytyy tuleen”, kuten myös Pyhimyksen versessä todetaan ”niin kauniisti tuli tää polttaa.” Lopulta videolla myös käy niin.

Räppäriä ei Ulpun mukaan ollut hankala suostutella vaaralliseen kohtaukseen. Tiedotteessa asiasta kerrotaan näin: ”Mikko suostui polttamiseen yllättävän helposti. Laitoin hänelle tekstarin: ”Moi, sopiiko että sytytän sut tuleen” ja mies kuittasi, että ”ok!”. Homma oli sitten siinä.”

Katso video alta. Ulpun debyyttialbumi ilmestyy vielä myöhemmin tänä vuonna.

Lisää luettavaa