Suomiräppärin purppura Mersu herätti naapurikateuden: ”Tällaisia nopean toiminnan supersankareita vaan lisää ja Suomi kuntoon”

Autot herättävät tunteita.

20.04.2016

Räppäävä tuottaja Aksim on hankkinut itselleen uuden Mersun. Tämä ei ole jäänyt huomaamatta miekkosen kotitalon naapurikyylältä, joka on läväyttänyt hänelle alta löytyvän lapun auton tuulilasiin jo kahteen otteeseen.

Mikä ihme siinä on, että kaikista maailman asioista juuri autot herättävät ihmisissä niin paljon kränää, kinaa ja kateellisuutta?

Rauhaa, ei se niin vakavaa voi olla!

Myönnän ! Minä tein sen. Nimittäin törkeän rikkeen: parkkeerasin oman taloyhtiöni VIERASpaikalle ja vieläpä kaksi kertaa. Pidin autoa parkissa parisen tuntia parkkikiekolla asioidessani OMASSA kodissani. Onneksi minulla on naapurina oikea haukansilmä, joka koko taloyhtiön helpotukseksi on käynyt jättämässä tämän lapun kummallakin kerralla. Tänäänkin oli vieressä kaksi paikkaa tyhjänä. Hienoa kun olet pannut merkille kenellä meidän talossa on nätti purppuranvärinen mersu, olenhan ehtinyt pitää autoa täällä Helsingissä vähän yli viikon. Varmasti olet myös nähnyt että muuten säilytän autoa tienvarressa. Tällaisia nopean toiminnan supersankareita vaan lisää ja Suomi kuntoon ! #kyttääjä #haukansilmä #naapurustonsankari #itähelsinki

Kuva, jonka Miska Soini (@aksimkmru) julkaisi

Lisää luettavaa