Suomirockin legenda sai tarjouksen, joka kuvastaa kapitalistista Nalle Wahlroos -ahneutta pahimmillaan – ja neroimmillaan

Pisteet yritteliäisyydestä, mutta... ei.

Erämme markkinataloudessa, ja on tietysti hienoa, että ihmiset yrittävät elättää itseään mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla. Raja on kuitenkin vdettävä johonkin.

Pauli Hanhiniemi kertoi Facebook-sivuillaan yritteliäästä veikkosesta, joka tarjosi hänelle mainetta ja radiosoittoa. Hanhiniemeen yhteyttä ottanut nero tarjosi hänelle nimittäin radiosoittoa pikkurahalla: vain 12 eurolla päivässä yhteydenottaja äänestäisi Pauli Hanhiniemen kappaleita radioäänestyksissä niin, että ne päätyisivät kanavien toivotuimpien biisien listalla. Mitä enemmän Hanhiniemi rahaa tarjoaisi, sitä korkeammalle yritteliäs listamanipulaattori kappaleet toivomuslistoilla nostaisi.

Pauli Hanhiniemi kuitenkin kieltäytyi tarjouksesta jopa ihailtavan kohteliaasti ja sanoi, etteivät häntä listasijoitukset kiinnosta. Oikein, ja on lisäksi melko hankala kuvitella, että Hanhiniemen kappaleet eivät radiossa soisi jo nykyäänkin ihan kiitettävissä määrin.

Katso Hanhiniemen Facebook-kirjoitus alta.