Syksyn uutuuselokuvia ennakkoon nähtäissä Flow’ssa – ja maailman ihanin ja paras ja söpöin ja hienoin Naapurini Totoro

Flow'ssa nähdään myös elokuvia

12.07.2018

Flow’n ja Finnkinon solmiman yhteistyön myötä Flow’ssa on mahdollista nähdä lukuisia kiinnostavia elokuvia Finnkino Pop-up Cineman näytöksissä. Mukana on rakastettuja klassikoita ja odotettuja uutuuksia, kuten Selma Vilhusen ohjaama Hölmö nuori sydän.

Finnkino Pop-up Cineman ovet Tiivistämössä ovat avoinna festivaalivieraille koko Flow-viikonlopun ajan. Ohjelmistossa nähdään ennakkoon muiden muassa Oscar-ehdokkuuden aiemmasta yhteistyöstään ansainneiden Selma Vilhusen ja Kirsikka Saaren uusin elokuva Hölmö nuori sydän. Lokakuussa ensi-iltansa saava elokuva on riipaiseva ja epätavallinen tarina nuoresta rakkaudesta, vastoinkäymisistä ja toivosta. Ohjaaja Selma Vilhunen ja pääosaa esittävä Rosa Honkonen avaavat elokuvanäytöksen perjantaina 10. elokuuta. Elokuva nähdään festivaalilla myös lauantaina 11. elokuuta.

Muita Flow’ssa nähtäviä ennakkoensi-iltansa saavia elokuvia ovat Sundancen elokuvafestivaalin pääsarjan voittanut, ajatuksia herättävä draama The Miseducation of Cameron Post, Paolo Genovesen ohjaama intiimi ja jännittävä The Place sekä sympaattinen komedia Fakiiri, joka juuttui vaatekaappiin.

Uutuuselokuvien lisäksi Pop-up Cinemassa esitetään John Travoltan ja Olivia Newton-Johnin tähdittämä musikaaliklassikko Grease vuodelta 1978. Flow Festivalin perhesunnuntaina teatterissa esitetään puolestaan Studio Ghiblin rakastetut animaatiot Naapurini Totoro ja Kätkijät. Lisäksi viikonloppuna nähdään Aalto-yliopiston opiskelijoiden lyhytelokuvia, kuten Terhi Kokkosen ohjaama Bellboy vuodelta 2017.

Lue lisää Flow’n elokuvaohjelmistosta täältä.

Lisää luettavaa