Syy Ja Rulen Fyre Festivalin loisteliaaseen luhistumiseen on selvinnyt – Blink-182:n kitaristi ja noitatohtori Matt Skiba esti tapahtuman ”kehonsa sähköllä ja energialla”

Tämäkin fantastinen floppi voidaan nyt hyllyttää ratkottujen mysteerien arkistoon.

14.07.2017

Bahamalla järkätty superrikkaiden luksusfestari Fyre Festival ei sittenkään romahtanut omaan mahdottomuuteensa ja järjestäjä-kaksikko Billy McFarlandin ja räppäri Ja Rulen valheisiin ja taloudelliseen petokseen.

FBI ja amerikkalainen oikeuslaitos voivat lopettaa jutun tutkimisen ja oikeudenkäyntiprosessin. Oikeasti katastrofin taustalla oli Blink-182:n kitaristi Matt Skiba ja hänen maagiset telepatiakykynsä.

Skiba paljasti tällä viikolla NME:lle kokevansa ”syyllisyyttä” siitä, että festarikävijät saivat kokea niin kovia.

“Minulla oli huono fiilis siitä tapahtumasta. Pidän itseäni pakanana ja noitana. Toivoin kaikella energiallani, että Fyre ei tapahtuisi. Käytin kaiken sähkön ja energian kehossani estääkseni sitä tapahtumasta.”

Blink-182 oli buukattu soittamaan festarille, mutta perui keikan hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Festarin heikot järjestelyt kuulemma saivat Skiban noitavaiston väräjämään, joten hän päätti käyttää taitojaan festarin pysäyttämiseksi.

”[Fyre Festival] oli hevonpaskaa. Käytin siis noituuttani ja se näytti toimivan. Otan vastuun asiasta ja kaikki saavat syyttää minua. Shazam! Istuin sohvallani ja tunsin hieman syyllisyyttä, mutta olin samalla tosi helpottunut, etten ollut paikalla todistamassa ihmisiä riistämässä toisiaan.”

Lisää luettavaa