“Tällä levyllä iso teema on rakkauden ja musan löytäminen uudestaan” – Sini Yaseminin uusi albumi on ilmestynyt

Mukana levyllä vierailevat Costee, Mouhous ja Heviteemu.

12.04.2024

Genrejä sulavasti tuotannossaan sekoitteleva Sini Yasemin on julkaissut kolmannen studioalbuminsa.

Viimeinen joka rikkoi mut -nimisellä levyllä kuullaan yhteensä 11 kappaletta. Mukaan sisältyvät myös aiemmin julkaistut singlet, joihin lukeutuvat levyn nimikkobiisin lisäksi Poikaystävä, Heittämäl jatkoille, Herkkii koviksii, Maanantai sekä Uniklubi-hitin uudelleenversiointi Rakkautta ja piikkilankaa. Artisti on tehnyt albumin yhdessä vastaavan tuottaja Tomi Tammisen (ABREU, ANI, The Verkkars) kanssa. Levyllä vierailevat singlejulkaisuilta tutut Mouhous ja Costee sekä Kuumaa kamaa -avausbiisillä fiittaava Heviteemu.

Albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan läpi huonojen kokemusten ja harhapolkujen kohti onnellista loppua. Sini on kertonut uudesta levystään tiedotteella seuraavaa:

“Tällä levyllä iso teema on rakkauden ja musan löytäminen uudestaan. Levylle on taltioitu se fiilis, kun on eksyny kiertoreiteille ja kohdellu sitä omaa sisäistä lasta huonosti. Tää levy on jonkunlainen uudelleensyntyminen. Levyn vika biisi Paramore on mulle erityisen tärkeä, koska siihen kiteytyy jonkun vanhan minän uudelleen löytäminen – sellainen ’täähän mä olin koko ajan’ -fiilis.”

Albumin levyjulkkareita vietetään Tiivistämöllä 16. toukokuuta. Kuuntele albumi alta.

Lisää luettavaa