Tampereelle avataan uusi huippumoderni keikkapaikka elokuussa – tätä on tiedossa

G Livelab saapuu Tampereelle.

09.05.2019

Uusi, kokonaisvaltaisen musiikkielämyksen ehdoilla suunniteltu liveklubi G Livelab Tampere tarjoaa ensimmäisen keikkansa yleisölle 17. elokuuta.

Tampereen keskustaan 17.8. avattavalla huippumodernilla musiikkiklubilla esiintyy syksyn mittaan laaja ja monipuolinen kattaus kotimaisia ja kansainvälisiä kärkiartisteja. Liput tapahtumiin ovat nyt myynnissä G Livelab Tampereen omassa lippukaupassa sekä Tiketissä.

Klubin terassille pääsee istumaan iltaa jo heinäkuun puolivälistä lähtien. Koskimaisemassa, historiallisessa Frenckellin pannuhuoneessa toimivan 250 asiakaspaikkaa sisältävän klubin on suunnitellut arkkitehtitoimisto Casagrande Laboratory, ja sen ytimessä ovat laadukas ja laaja-alainen ohjelmisto, huippuluokan Genelec-äänentoisto sekä viihtyisä ympäristö.

G Livelab Tampereen toimitusjohtaja Annamaija Saarela kommentoi ohjelmistoa näin:

”Kolme vuotta kestäneen suunnittelu- ja remonttivaiheen jälkeen olemme vihdoin siinä pisteessä, että voimme julkistaa ensimmäisen kauden ohjelmamme. Suurella ilolla ja ylpeydellä tarjoamme ihmisille tämän monipuolisen kattauksen. Yhteistyö G Livelab Helsingin kanssa on mahdollistanut Jason Moranin, Arild Andersenin ja Bianca Gismontin saamisen Tampereelle. On myös hienoa, miten innokkaasti Tampereen musiikkitoimijat ja ohjelmatoimistot ovat lähteneet kanssamme yhteistyöhön. Uuden klubin ohjelmasuunnittelu tehdään yhdessä alan parhaiden ammattilaisten kanssa.”

G Livelabin Tampereen syksyn ohjelmiston löydät täältä.

Lisää luettavaa