Tampereelta possebiisi: mukana Tommi Prkl, Hunk Punk, Tykopaatti, Silkinpehmee, Are, Kalle Kinos, Sere ja monia muita – ennakko Rumbassa

Possebiisi Tampere-kytköksin.

Jasmina Ijäs

Läskit Lokit -poppoosta tunnettu räppäri Tommi Prkl sekä tuottajamaestro Hunk Punk ovat tehneet possebiisin, jolla on mukana vahvoilla Tampere-kytköksillä varustettuja tekijöitä.

Nekalan putki -nimisellä biisillä messissä ovat Tykopaatti, Silkinpehmee, Immu, Are, Eetsi, Kanttorinpoika, Kalle Kinos sekä Sere. Skrätsit biisiin tarjoaa luonnollisesti DJ Massimo. Nimensä kappale on saanut tietenkin Tampereen Nekalan kaupunginosasta.

”Kappaleen aiheena on Tampere, ja biisissä on mukana räppäreitä, joilla on vahva linkki kyseiseen kaupunkiin, vaikka kaikki eivät siellä enää asukaan. Mukana on myös uudisasukkaana Are, joka muutti Jyväskylästä Tampereelle muutama kuukausi sitten”, avaa Tommi Prkl kappaleen sisältöä.

Mikäli biitissä kuulee tuttuja sävyjä, niin ei ihme: kappaleeseen on sämplätty mukaan Opaalin Kadulla on kuumaa -biisiä.

Kappale ilmestyy suoratoistopalveluihin virallisesti perjantaina. Sitä ennen biisiä saa ja pitää tykitellä kuuleviin korviin Rumban ennakosta, jonka kuulet alta.