Tänään näkisi Cheekin lavalla Helsingissä – esiintyy suojatti Lukas Leonin levynjulkkareissa

Suojatin debyytti on aiheuttanut ihan hyvää pöhinää Spotifyssa.

16.06.2018

Cheekin suojatin Lukas Leonin torstaina julkaistu debyyttialbumi SIMBA on kerännyt mukavasti kiinnostusta heti kärkeen. Kaikki albumin yhdeksän kappaletta löytyvät jo nyt Spotifyn Suomen Top 60 -listalta. Seitsemän niistä on kavunnut TOP 40:een.

Ei ehkä yllättäen, korkeimmalla eli neljännellä sijalla komeilee XTC-biisi, jossa fiittaavat Etta ja Cheek.

“En edes ymmärrä miten tämä kaikki on mahdollista! Albumista on tullut todella positiivista palautetta, mutta en olisi koskaan voinut ajatellakaan, että koko albumi nousee Spotifyssa noin korkealle. Olen aina uskonut, mutta en olisi ikinä uskonut!”, Lukas Leon iloitsee ja nauraa.

Liiga Music -levy-yhtiön Jare Tiihonen on enemmän kuin onnellinen suojattinsa puolesta. On erittäin harvinaista, että debytoiva artisti julkaisee kerralla kokonaisen albumin.

”Halusimme tiputtaa albumin kerralla, jotta jengi pääsee tutustumaan Lukaksen musiikkiin kokonaisuutena. Mahtava huomata, että levy on kiinnostanut näin paljon! Aika näyttää miten tämä albumi menestyy pitkässä juoksussa, mutta lauantaina aiomme kyllä iloita ja juhlia loistavaa starttia Tavastialla!”, Jare Tiihonen kommentoi.

Tänä iltana lauantaina 16.6. Lukas Leon esiintyy siis levynjulkaisukeikalla Tavastialla. XTC-kappaleessa lavalla nähdään fiittaamassa myös Cheek.

Lisää luettavaa