”Tapa poika” – Pyhimykseltä uusi levy ensi vuonna, sinulla on silti mahdollisuus kuulla se jo yllättävän pian

Pyhimykseltä tulee uusi levy.

Markus Paajala

Pyhimys julkaisee uuden levyn ensi vuoden helmikuussa. Levy on nimeltään Tapa poika ja siltä on saatu jo ensimmäinen single Kynnet, kynnet, jolla vieraili Vesta. Pyhimys valoitti hienovaraisesti tulevan levynsä taustoja Rumballe jo aiemmin täällä.

Tiedotteella Pyhimys kertoo aiheesta näin: ”Tapa poika albumin tekstisisältö alkoi muodostua sisäisistä dialogeista ja pohdinnoista. Olin epävarma hukassa oleva poikanen, joka haluaa tietää mitä hänen pitäisi tehdä. Musiikissa. Yhteiskunnassa. Elämässä. Olin myös oma adoptioisäni, joka rauhoitteli poikaa ja auttoi tätä näkemään kauemmas ja sitä kautta toteamaan hätäisen värisemisen turhanpäiväiseksi. Lopussa pojasta tuli isä.”

Odottavan aika ei käy kovinkaan pitkäksi. Levyn voi päästä kuulemaan jo tämän vuoden puolella Pyhimyksen vetäessä harvinaislaatuisen keikan Helsingin Valkoisessa Salissa 18. marraskuuta.

Keikalla koko levy esitetään alusta loppuun ja samalla artisti pääsee myös testailemaan visuaalista puolta esityksessä. Kun Tapa poika on musisoitu, niin Pyhimys esittää vielä perään setillisen vanhoja biisejään. ”Saadaan se sika pois säkistä, eikä jää harmittamaan jos uus levy onkin ihan paska”, räppäri muotoilee tiedotteella.

Liput lähtevät 25 euron hintaan ja niitä myy Tiketti. Lipunmyynti alkaa torstaina 12.10. kello 09. Eiköhän silloin kannata olla tarkkana, nämä todennäköisesti menevät hetkessä.