Tärykalvo puhkesi kuvauksissa – F antoi uudella musiikkivideolla kaikkensa

F on vapaa.

15.07.2020

F julkaisi toukokuussa Mä oon vapaa -albumin, jonka tiimoilta räppäri oli myös Rumban haastattelussa.

Levyn päättää Vapaa-kappale, josta on julkaistu nyt musiikkivideo. Videolla muusikko nähdään ajottain sidottuna, ajottain täysin vapaana. Videosta hän on kertonut tiedotteella näin:

”Videossa on vankeus – vapaus -tematiikka. Valovankila, lasisia seiniä, hukkumista veteen ja sidottuja käsiä, jotka mulle edustaa kaikkia niitä näkymättömiä rakenteita jotka rajoittaa meitä arkielämässä kokoajan pienillä tai suurilla tavoilla. Lopussa tapahtuu kuitenkin käänne. Kuvaukset toteutettiin aikaisin keväällä kolmena yönä ja mukaan mahtui tyhjässä uimahallissa puhjennut tärykalvo, paljon kylmähorkkaa ja kaatosadetta kamojen päälle. Lisäksi videossa nähtävä valovankila kulkee mun mukana nykyään keikoilla!”

Samalla video on osa yhteistyötä Planin kanssa, jonka ideana on nostaa esiin koronan aikana taka-alalle jääneitä kehittyvien maiden tyttöjen oikeuksia ja myös mahdollistaa heille samanlaista vapautta, mitä kappale edustaa.

Videon infotekstissä on keräyslinkki, jonka tuotot käytetään Planin tekemään työhön tasa-arvon edistämiseksi ja tyttöjen aseman parantamiseksi. Lisää keräysaiheesta täällä. Videon näet alta.

Lisää luettavaa