Tässä ovat Papa Emeritus III:n todelliset kasvot

Some koitui ruotsalaisbändin laulajan Papa Emerituksen kohtaloksi

05.12.2015

Ghost on tarkoin suojellut oikeita kasvojaan medialta. Hevitähtien tweettaaminen New Orleansissa aiheutti kuitenkin pahan tietovuodon.

Prong-yhtyeen laulajan Tommy Victorin julkaisemassa kuvassa Glenn Danzig, Phil Anselmo ja kumppanit hengailevat keikka-alueella, keskellään maskiton Papa Emeritus III.

Kuva ehti olla Twitterissä vain hetken ennen kuin se poistettiin, mutta screenshotit oli jo otettu.

Näin on käynyt aiemminkin. Behemothin laulaja julkaisi Instagramissa kuvan hänestä maskittoman Emerituksen kanssa. Silloinkin kuvat kaapattiin nopeasti.

Emeritus on ruotsalainen muusikko Tobias Forge. Hän laulaa myös yhtyeissä Subvision ja Repugnant. Forgen identiteetistä on ollut tieto tai vähintään vahva epäilys jo jonkin aikaa, mutta virallisia lausuntoja ei ole saatu.

Paljastuminen on Ghostin jäsenten mukaan kuitenkin vääjämätöntä.

“Alun perin piilotimme identiteettimme jotta persoonamme ei vaikuttaisi vastaanottoon. Olemme yrittäneet pitää itsemme salassa, mutta ymmärrämme nyt, että identiteettien paljastuminen voi olla vain ajan kysymys”, yksi jäsenistä, Nameless Ghouleista, kertoi Jägermeisterin haastattelussa.

Alla tunaroinnista vuotanut kuva Papa Emerituksesta ilman maskia. Ulkonäkö ja hashtagit täsmäävät. Älä scrollaa alas, jos haluat pitää hänet vielä maskinsa takana.

 

 

 

 

 

 

 

 

Papa Emeritus ilman maskia

 

Lisää luettavaa