Taylor Hawkinsin toisen tribuuttikonsertin esiintyjät selvillä – tuoreimpina lisäyksinä muun muassa Tommy Lee, Kesha ja Taylor Momsen

Ensimmäinen muistokonsertti järjestettiin Lontoossa, toinen Los Anglesissa.

25.09.2022

Foo Fighters ja Taylor Hawkinsin perhe järjestävät kaksi tribuuttikeikkaa maaliskuussa 50-vuotiaana menehtyneen rumpalin muistoksi. Ensimmäinen konsertti järjestettiin 3. syyskuuta Lontoon Wembley-stadionilla, ja toinen on luvassa 27. syyskuuta Los Angelesin Kia Forumissa.

Jälkimmäisen konsertin esiintyjäkattaus on nyt valmis. Lavalla tullaan näkemään Foo Fightersin jäsenien lisäksi esimerkiksi entinen Skid Row -laulaja Sebastian Bach, Black Sabbathin Geezer Butler, Def Leppardin Phil Collen ja Joe Elliot, laulaja Kesha, The Pretty Reckless -laulaja Taylor Momsen ja Hawkinsin Chevy Metal -yhtye.

Rummuissa tullaan näkemään muun muassa Blink-182 -yhtyeen Travis Baker, Mötley Crüen Tommy Lee ja Toolista tuttu Danny Carey.

Konsertissa vierailee myös useita Lontoon-keikalta tuttuja kasvoja kuten Taylorin poika Justin Hawkins, Dave Grohlin tytär Violet, Wolfgang van Halen, Lars Ulrich ja Roger Taylor. Katso koko esiintyjälistaus jutun lopusta.

Pitchforkin mukaan tämäkin spektaakkeli striimataan suorana nettiin, mutta Foo Fighters tai striimauspalvelut eivät ole tiedottaneet asiasta virallisesti. Wembleyn-konsertti oli katsottavissa reaaliajassa MTV:n Youtube-kanavalla, ja tallenne poistui palvelusta hieman lähetyksen päättymisen jälkeen.

Mikäli striimi on tiedossa, sen ajankohta voi osoittautua ongelmaksi. Konsertti järjestetään Los Angelesissa tiistaina 27. syyskuuta iltaseitsemästä alkaen, ja Suomessa kello on silloin viisi aamulla keskiviikkona.

Joka tapauksessa konsertista voitaneen odottaa ainakin paikan päällä olevien katsojien kuvaamaa videomateriaalia.

Lisää luettavaa