Taylor Swift laittoi musiikkinsa Spotifyhin samana päivänä kun Katy Perry julkaisi albuminsa, kahmii nyt listasijoituksia – Perry valmis lopettamaan kaksikon välisen riitelyn

Perry toivoo kaksikon lopettavan vihanpidon.

Taylor Swift Katy Perry

Vuonna 2014 Taylor Swift veti musiikkinsa pois Spotifysta, mutta palautti ne takaisin viime perjantaina. Tästä luonnollisesti seurasi suuri streamausvilliintyminen, kun Swiftin miljoonat kuuntelijat ryntäsivät Spotifyhin. Poplaulajan kappaleita on kuunneltu nyt jo lähes kaksi miljoonaa kertaa, ja ne ovat kahmineet useita top 200 -listan sijoituksia, NME kertoi.

Kun samana päivänä julkaistiin myös Katy Perryn uusi Witness-albumi, alkoi välitön spekulaatio, johtuiko ajoitus näiden poptähtien välisestä historiasta. Nyt Perryn albumi on jäänyt streamausmäärissä ja listasijoituksissa Swiftin varjoon noin miljoonalla. 

Perry ja Swift ovat olleet tukkanuottasilla jo vuodesta 2014. Silloin riitely alkoi, kun Perry palkkasi Swiftille siirtyneet entiset lavatanssijansa takaisin kiertuettaan varten. Swift kutsui tekoa tuolloin termillä ”bad blood”. Tämän jälkeen kärinää on nähty ja kuultu puolin ja toisin.

Swift ehti kommentoida, ettei julkaisuajoituksella ole tekemistä kaksikon riitelyn kanssa. Tämä toivottavasti pitää paikkansa, sillä Perry ilmoitti lauantaina haluavansa lopettaa vihanpidon. Hän toivoi livestreamissa, että he voivat antaa sovun esimerkin näinä riitaisina aikoina.

”On aika. Olen sataprosenttisen varma. Annan hänelle anteeksi tekonsa, ja pahoittelen kaikkea pahaa, mitä olen hänelle tehnyt”, Perry kertoi.

”Maailmassa on tätä isompia ongelmia. Pidän hänestä, toivon hänelle kaikkea hyvää, mielestäni hän on loistava laulaja ja säveltäjä, ja uskon, että jos me kaksi vahvaa naista voimme tulla toimeen eroistamme huolimatta, koko maailma voi ajatella, että ’kyllä mekin pystymme siihen'”.

Perryllä on pointtinsa. Alla sekä Perryä että Swiftiä.