Taylor Swiftilta tulee uusi levy marraskuussa – joukko Kanye Westin faneja aikoo nostaa räppärin listaykköseksi samana päivänä

Kanye West vs. Taylor Swift jatkuu.

Kanye West
Chelsea Lauren/REX Shutterstock, Kanye West

Taylor Swift julkaisee 10. marraskuuta uuden levyn. Kuten on jo pitkään tiedetty, Taylor Swiftin ja Kanye Westin välit eivät ole aivan parhaimmasta päästä.

Nyt joukko Kanye Westin faneja ovat närkästyneitä, koska levyn julkaisupäivä (10.11) on sama jona Westin äiti Donda West kuoli vuonna 2007. Samaiset fanit uskovat, että sekin on Swiftilta jonkinlainen kuittaus Kanyen suuntaan. Jo aiemmin Taylor Swiftin katsottiin kuittailevan Westin suuntaan hänen uusimmalla singlellään.

Fanit ovat nyt Reddit-sivustolla masinoimassa kampanjaa, jossa Kanye Westin Hey Mama -kappale nostettaisiin listaykköseksi samana päivä kun Swiftin levy julkaistaan. Tätä varten on tehty soittolista, jossa on 500 Hey Mama -kappaletta ja ilmeisesti sitä on tarkoitus luukuttaa koko päivä putkeen. 10. marraskuuta kutsutaan sivustolla Hey Mama Dayksi.

Saa nähdä, miten ”kilvassa” lopulta käy ja saavatko Westin fanit naarattua lisää porukkaa kampanjaansa mukaan. Sitä ennen voi katsoa vaikkapa Famous-videon, joka suututti Swiftin viime vuonna.