Teemu Tanner jättäytyy bändeistään hänen ”menneisyydestä esiin nousseiden tekojen” takia

#Punkstoo-keskustelu jatkuu.

Markus Paajala

Teemu Tanner ilmoitti Instagram-tilillään vetäytyvänsä musiikkihommista. Syyksi hän ilmoittaa menneisyydestään esiin nousseet teot, jotka liittyvät #punkstoo-keskusteluun.

”Olemme käsitelleet asioita aktiivisesti lähipiirissäni, yhtyetovereideni ja yhteistyökumppaneiden kanssa, mutta haluan nyt kommentoida aihetta myös julkisesti”, Tanner kirjoittaa.

”En mene yksityiskohtiin ihmisten yksityisyyttä kunnioittaakseni, mutta joidenkin vuosien takaa menneisyydestäni on noussut esiin tekoja ja käytöstä, jotka ovat olleet puoleltani toisia loukkaavia. Olen toiminut itsekkäästi ymmärtämättä ja osaamatta ottaa huomioon tekojeni vaikutuksia läheisiini.”

”Pyydän tätä kaikilta syvästi anteeksi, ennen kaikkea vahingoittamiltani ihmisiltä.”

Tanner kirjoittaa järjestäneensä itselleen ammattiapua ja tekevän kaikkensa toimiakseen vastaisuudessa paremmin. Tanner jättäytyy pois bändeistä, joissa soittaa. Näitä ovat muiden muassa Teksti-tv 666, Kynnet ja Love Sport. Viimeksi mainittu kokoonpano ilmoitti Facebook-sivullaan lopettavansa kokonaan.

”Keskustelut jatkuvat, ja olen valmis käymään läpi asioita kaikkien kanssa, joita tämä koskettaa ja jotka sitä haluavat”, Tanner päättää.

PÄIVITYS 15.10.2021 klo 9.53: Bändikaveri kertoo, että #punkstoo-tilillä kirjoitettiin Teemu Tannerista – ”Kyse on sadismista, manipulaatiosta, seksuaalisesta ja henkisestä alistamisesta”